Hoppa till innehåll


Jag är diplomerad osteopat (BSc Hons) och certifierad mammamagetränare. 

För mig handlar osteopati om att hjälpa kroppen att hjälpa sig själv. För mig som terapeut är mitt viktigaste mål att vara en guide för dig som patient längs med vägen till en smärtfri, stark och välfungerande kropp. Genom en noggrann anamnes (sjukdomshistoria), undersökning och behandling ska du som patient alltid känna dig trygg och hörd. 

Några av teknikerna jag använder mig av är manipulationstekniker, mjukdelsbehandling, triggerpunktsbehandling, dry needling (nålbehandling), koppning och tejpning. 

Jag lägger mycket fokus på träningsövningar och rörelseanalyser (gång och löpning) som behandlingsredskap. Många av mina patienter ska orka en aktiv vardag med jobb och barn, då är ökad eller bibehållen styrka och kondition aldrig fel. Tillsammans bygger vi upp din kropp, inifrån och ut.

Under 2013-2018 har jag haft möjligheten att få jobba som osteopat tillsammans med några av Norges främsta terapeuter och med några av Norges största idrottsprofiler i Stavanger i Norge. Under dessa år har jag lärt mig otroligt mycket om hur kroppen fungerar och framför allt – när den inte fungerar. 

Förutom den kliniska verksamheten jobbar jag också som lärare i anatomi och idrottsmedicin på massageskolan Axelsons Institut i Göteborg samt på Skandinaviska Osteopathögskolan.