Hoppa till innehåll


Vi erbjuder flera olika behandlingar. Massageterapi, Osteopati och träning är våra huvudsakliga behandlingsmetoder. Du som patient skall alltid känna dig trygg i att du kommer vara delaktig och vi anpassar alltid behandlingen efter dina förutsättningar och behov.

Vi behandlar en rad olika tillstånd och om du som patient är osäker på vad du skall välja är du välkommen att höra av dig till oss. Vår kontaktinformation hittar du under ”kontakt”.


Osteopati är en manuell terapi som tar anpassas till dig som person. Vi undersöker och behandlar olika problem från bland annat muskler och leder. Behandlingen tar alltid hänsyn till dina förutsättningar och är ett naturligt sätt att behandla smärta och stelhet.

Läs mer

Posturalterapin är en nytänkande kring behandling och träning med syftet att återställa optimal fysisk funktion. För att på så sätt minska smärttillstånd, öka prestationsförmåga, minska skaderisker och skapa långsiktiga och hållbara resultat och på så sätt även minska behovet av återkommande korrigerande behandlingar.

Läs mer

På Idrottsskadekliniken arbetar vi med flera olika typer av massageterapeutiska behandlingar, anpassat helt utifrån varje individs önskemål och behov. Vi utför alltså alltifrån idrottsmassage till klassisk- eller avslappningsmassage. 

Läs mer

MammaMage träning: 

Övningar med fokus på att hjälpa dig att återfå kontrollen av de djupa magmusklerna och bäckenbotten. Övningarna är skonsamma, lätta och bygger på hur kroppen fungerar- oavsett om man är gravid, nybliven mamma, ont i ryggen eller aktiv idrottare.   

Läs mer

Här är alla välkomna. Personlig träning är som det säger personlig och vi här på kliniken jobbar med dig i centrum. Alla är unika och har olika mål med sin träning. Vi anpassar träningen för just dig och dina personliga krav och mål.

Läs mer