Vår klinik och vision


Välkommen till oss på Idrottsskadekliniken! Vi ser, lyssnar och förstår dig. Vårt mål är att varje person skall få just den hjälp den behöver. Detta kan vara träning, utbildning, behandling eller hjälp med kontakt till annan vårddiciplin.

Vi som arbetar här är engagerade, nyfikna och uppdaterade på friskvård, idrottsmedicin och rehabilitering. Vi har en professionell attityd och ett evidensinformerat synsätt på behandling. Det innebär att vi ständigt är i en process framåt och för att kunna förse våra patienter med den bästa vården utbildar vi oss kontinuerligt.


Roger Nordstrand 
Osteopat D.O

Roger är osteopat sedan 2008. Tidigare har han spelat fotboll på elitnivå och efter en serie skador intresserade och vidareutbildat sig inom manuell terapi. Han är verksam i Sävedalen som osteopat samt arbetar me Örgryte IS FF som ansvarig inom skador, behandling, träning och rehab. Han föreläser också på Skandinaviska osteopathögskolan inom idrottsskador.

Läs mer

Erik Gry
Osteopat D.O

Erik har arbetat med manuell terapi i över 10 år. Han träffar patienter med smärtor i muskler och leder och behandlar både akuta och kroniska besvär. Hans vision är att du som person skall känna dig sedd och lyssnad på och behandlingen är alltid anpassad utefter dina förutsättningar och behov. Föreläser inom manuell terapi på Skandinaviska osteopathögskolan och Axelson Institute.

Läs mer

Camilla Ahlberg 
Osteopat D.O

Camilla är osteopat och cert. mammamagetränare. Hon har en bakgrund som tidigare fotboll- och innebandyspelare, har sedan dess ett stort intresse för idrott och idrottsrelaterade skador. Hennes mål är att du som patient alltid ska känna dig trygg och hörd. Hon föreläser även inom idrottsmedicin och anatomi på Axelsons Insititute i Göteborg. Camilla behandlar både akuta och kroniska problem, ett favoritområde är axelsmärtor.

Läs mer

Marcus Wallmark 
Massageterapeut, Posturalterapeut

Marcus är certifierad massageterapeut och OptimumMetod® utbildad posturalterapeut. Posturalterapin är ett nytänk kring behandling och träning, med målet att genom grundlig screening och muskelbalanserande träningsprogram och behandling återställa optimal kroppslig funktion. Utöver detta har han gått kurser inom bl a akupressur, medicin, nutrition, akut omhändertagande av idrottsskador, hållbart elitidrottande, kinesiotejpning, koppning, guasha och mindfulness. Han är även medlem i Idrottsmedicin Väst.

Läs mer

Malin Skoglund Massageterapeut, Osteopatstudent 

Malin studerar nu 3:e året på Osteopat Högskolan. Sedan tidigare är Malin diplomerad massör och utbildad yogalärare. Malin har sedan 2005 drivit företag inom hälsa, yoga, personlig träning och massage vid sidan om arbetet som lärare. Med sin erfarenhet i att samtala och lyssna, i kombination med sin kunskap om träning och hälsa, arbetar hon med hela människan och ditt välmående.