Hoppa till innehåll


Jag är diplomerad osteopat (BSc Hons). Styrelseledamot i Svenska osteopatförbundet. 

Min vision är att hjälpa patienter att återfå sin livskvalitet. Som osteopat utgår jag alltid ifrån de förutsättningar och behov som varje patient har för att skapa en så effektiv behandling som möjligt. 

För mig är det viktigt att DU som person känner dig sedd och lyssnad på för att vi tillsammans skall kunna ta fram en så effektiv behandling som möjligt.

Manipulationsbehandling, akupunktur, mjukdelsbehandling och träning är några behandlingsinsatser som jag använder mig av i kliniken.

Jag har varit verksam inom manuell terapi sedan 2008 då jag utbildade mig till massageterapeut på Axelsons GI. Därefter vid Skandinaviska osteopathögskolan år 2010-14. Förutom grundutbildningen har jag vidareutbildat mig inom axelskador och dess rehab samt muskelsmärta och dess hantering. 

Jag arbetar både på klinik med patienter i Sävedalen och som föreläsare på flera utbildningar. Jag arbetar som lärare inom massageterapi på Axelsons Institute och undervisar inom osteopatisk teknik på Skandinaviska osteopathögskolan i Göteborg. Förutom detta gör jag också föreläsningar om idrottsskador och skadehantering.