Hoppa till innehåll


Har en gedigen bakgrund och erfarenhet inom idrotten. Dels har jag i över ett decennium varit tränare och coach inom friidrotten samtidigt som jag är instruktör i karate med mer än 20 års erfarenhet från olika kampsporter. Men jag har även erfarenhet från eget utövande av en mängd andra sporter genom åren såsom golf, dans, tennis, triathlon, fotboll, lacrosse, klättring, basket, och löpning.

Jag är certifierad massageterapeut och Optimum Metod utbildad posturalterapeut. Posturalterapin är ett nytänk kring behandling och träning, med målet att genom grundlig screening och muskelbalanserande träningsprogram och behandling återställa optimal kroppslig funktion. Behandlingstekniker och övningar är plockade alltifrån fysioterapi, kiropraktik, osteopati och naprapati till akupressur och massageterapi.

Jag arbetar idag med klienter i alla åldrar från 10 till 90 och alltifrån elitidrottare till stillasittande kontorsarbetare.

Jag har även gått kurser inom bl a akupressur, medicin, nutrition, akut omhändertagande av idrottsskador, hållbart elitidrottande, kinesiotejpning, koppning och mindfulness.

Mitt mål är att skapa funktionella och smärtfria kroppar för maximalt välmående och prestation!