Hoppa till innehåll


Mitt intresse för kropp och hälsa började redan i tidig ålder. Att röra på kroppen var viktigt redan från början. Många härliga timmar spenderades i simbassängen, på hästryggen, i danslokalen och ute i naturen.

Som tonåring började jag hålla spinning, cirkelfys, boxercise och Funky Kidz klasser på ett gym i Åhus, Skåne. Där någonstans väcktes även nyfikenheten och kärleken till funktionell träning som senare ledde till att börja träna med redskap som inte fanns på konventionella gym. Bildäck, kettlebells, bulgarian bags, battle ropes och liknande redskap började inkluderas i träningen. När CrossFit kom till Sverige var jag inte sen med att haka på den nya träningstrenden. Varje CrossFit pass var som en adrenalinkick, att kunna lyfta tungt och snabbt var något som passade mig perfekt.

I 20-årsåldern smög sig yogan in i mitt liv som en härlig motvikt till styrketräningen. Svettiga vinyasa klasser blandades med lugna och avslappnande yin och restorative klasser.

Idag är min träning en blandning av allt jag har haft glädjen att upptäcka sedan barnsben. Jag har lyckan att ha hittat vad som gör mig glad när det kommer till rörelse.

Nyfikenheten och fascinationen över hur kroppen fungerar och att jag upplevde att jag saknade en djupare kunskap att hjälpa människor som upplever smärta fick mig att utbilda mig till osteopat.

Jag vill redan nu hjälpa dig att må så bra du bara kan i kropp och knopp.